<style type="text/css">.animate_when_almost_visible{opacity:1;}</style> Ugrás a főoldalra

Tömör felületű acél biztonsági sávredőny

A tömör felületű acél biztonsági sávredőny a nyílászárókon lehelyezett redőnyökhöz hasonló, de kialakításukat és szerkezetüket tekintve teljes mértékben a biztonságot hivatott biztosítani. A „sávredőny” technikai megnevezés az 1990-es évek elején került bevezetésre.

Alapvető feladata a magasfokú biztonság megteremtése és a belátás elleni védelem kialakítása. Szerkezeti kialakítását és anyagát tekintve minden elemével ezen feladatokat hivatott ellátni. A redőnypalást nagyszilárdságú horganyzott acéllemezekből készül, de igény szerint rendelhető alumínium, rozsdamentes- és saválló acél kivitelben is. Anyagvastagsága 0,8mm és 1,2 mm között választható.

Típustól függően akár 10-15 méteres szélességű és 5-6 méteres magasságú nyílás védelem alakítható ki, így nem hiába lett a legelterjedtebb redőnykapu védelem Európa-szerte.

A sávredőnyök nyitása, zárása a szerkezeti mérettől és súlytól függően, kézi és motoros lehet. Motoros működtetés esetén, lehet vezérlés nélküli úgy nevezett „Totman” üzemmódú, amely esetében a sávredőny csak akkor megy fel, vagy le irányba, ha egy kezelőszemély például egy kulcsos kapcsolót elfordítva-, vagy egy billenő kapcsolót lenyomva tart. („Amikor és ameddig nyomom, addig megy” üzemeltetési rendszer). Továbbá lehet teljesen automatikus működtetésű, amikor az intelligens motorvezérlőn található fel, vagy le nyomógombok segítségével egyszeri impulzus hatására magától elvégzi a kiadott parancsot. Vészleállítás esetére a vezérlésen egy harmadik stop gomb is helyet kapott. A biztonsági sávredőnyök által lezárt nyílásokban közlekedőket biztonsági fotocella védi a véletlen rácsukódás ellen. Így a redőnykapu használata nem csak kényelmes, hanem a felhasználókra nézve is biztonságos.

Igény szerint a redőnykapu szerkezeti elemeit a RAL színskála szerinti színre porszóratjuk, így a külső megjelenésnek csak a képzelet szab határt.

Ez a tömör acél biztonsági sávredőnytípus, kombinálható perforált és ablakos felületű lamellaegységekkel is, így tetszés szerinti redőnyfelület alakítható ki.

Felhasználási területek:
belső terek (pl. üzletek, kirakatok, raktárak) elválasztása és védelme,
lakás ajtók, ablakok, teraszok és erkélyek védelme,
garázsok lezárása és védelme,
utcai kocsibeállók lezárása,
üzemépület, gazdasági bejárat védelme,
nagy fesztávú lezárások kialakítása,
stb.

Típusválaszték:
100/93-TS,
75/93-TS,
54/99-TS,
100/99-TS-D,
115/97-SZ-S

Rendelésre készül

0 Ft

 
Az oldal sütiket (cookies) használ, melyek célja, hogy jobban ki tudjuk szolgálni a weboldalunkra látogatókat. Tudjon meg többet...