<style type="text/css">.animate_when_almost_visible{opacity:1;}</style> Ugrás a főoldalra

Perforált felületű acél biztonsági sávredőny

A perforált acél biztonsági redőnykapuk alapvető feladata a magasfokú biztonság megteremtése a beláthatóság és a fényáteresztés megtartásával. Szerkezeti kialakítását és anyagát tekintve minden elemével ezen feladatokat hivatott ellátni. A redőnypalást nagyszilárdságú horganyzott acéllemezekből készül, de igény szerint rendelhető alumínium, rozsdamentes- és saválló acél kivitelben is. Anyagvastagsága 0,8mm és 1,2 mm között választható.

A tömör sávredőnyök továbbfejlesztett változata, amely hazánkban 1993 óta van forgalmazásban. Felhasználási mérete típustól függően 10-15 méteres szélesség és 5-6 méteres magasság.
Ezen típusú sávredőny lamellái egyedi és esztétikus megoldásokat tesz lehetővé, mint például kerítéselemek gyártása, vagy különböző felületek burkolása. Az egyedi megjelenést a RAL színskála szerint porfestés biztosítja.

Többnyire lakások, üzlethelyiségek és áruházak belső tereinek védelmére alkalmazzák. Perforált felületének köszönhetően a nagybiztonságú zárt állapot közben is szabad légáramlást és betekinthetőséget biztosít.

Működtetését tekintve a sávredőny a súlyától és méretétől függően lehet kézi, vagy motoros. Gépi mozgatás esetén lehet full-automata, amikor is a nyitó, vagy a záró parancsra magától, egyéb beavatkozás nélkül végrehajtja a nyitási, vagy zárási ciklust. Továbbá lehet úgy nevezett „Totman” üzemmódú, amely esetében a sávredőny csak akkor megy fel, vagy le irányba, ha egy kezelőszemély a kulcsos kapcsolót elfordítva-, vagy egy billenő kapcsolót lenyomva tart. („Amikor és ameddig nyomom, addig megy” üzemeltetési rendszer)

A perforált acél biztonsági sávredőny, variálható tömör és ablakos típusú lamella egységekkel is, ezáltal igény szerinti redőnyfelület alakítható ki.

Felhasználási területek:
áruházak, bevásárló központok, piacok,
kirakatok, üzletek, átszellőzést igénylő helyek,
családi házak, nyaralók, erkélyek,
garázsok, mélygarázsok
stb.

Típusválaszték:
100/93-PS,
75/93-PS,
100/99-PS-D,
100/96-AM,
100/96-AM-D,
115/96-NP.

Rendelésre készül

0 Ft

 
Az oldal sütiket (cookies) használ, melyek célja, hogy jobban ki tudjuk szolgálni a weboldalunkra látogatókat. Tudjon meg többet...