<style type="text/css">.animate_when_almost_visible{opacity:1;}</style> Ugrás a főoldalra

Osztottmezős biztonsági redőnyrács

A cégünk által forgalmazott biztonsági rácsok közül, a legnagyobb biztonságot nyújtó, valamint a legnagyobb lezárási lehetőséget biztosító kivitel. Különösen nagy értékek védelmére fejlesztették ki. Anyagát tekintve 14mm-es, vagy 18mm-es tüzihorganyzott acélcső. Így akár 20 méteres egybefüggő szerkezeti méretben is gyártható. Gyártási mérete típustól és a rácslapok felgyűjtési módjától függ.

A redőnyrácsokat tengelyre tekercselhető, vagy lapozható kivitelű, heveder felgyűjtési móddal forgalmazzuk.

A redőnyrács függőleges osztásai közötti távolság, 100mm és 600mm között tetszés szerint választható. A vízszintes osztások közötti távolság típusonként 60mm-es, 100mm-es és 120mm-es lehet, igény szerint. Különleges mintázatok, vagy logók kialakítása, a függőleges összekötő elemek egyedi elhelyezésével valósítható meg. Az egyedi megjelenés az osztottmezős, téglalap mintázatú biztonsági rács RAL színskála szerinti porfestésével tovább fokozható.

A redőnyrács szerkezeti mérete és a felhasználó igényeinek megfelelően a működtetés történhet kézi-, illetve motoros erővel. Az utóbbi esetében két üzemeltetési rendszer igényelhető. Az első egy teljesen automata működtetést tesz lehetővé, ahol az elektromos biztonsági rács működésének felügyeletét egy, vagy több fotocellapár garantálja. A működtetés kényelmét egy vezérlőegység hivatott garantálni, amin „FEL”, „LE” és „STOP” nyomógombok kerültek kialakításra. Az utóbbi esetében egy vészhelyzet miatti vészleállás érhető el. A második működtetési forma az úgy nevezett „Totman” üzemmód, ahol az irányítás teljes mértékben a kezelőszemélyzetnél van. Ebben az esetben a motor csak akkor és addig mozgatja a motoros biztonsági rács palástját, amíg a kezelőszemélyzet folyamatosan nyomva tart egy gombot, vagy egy kulcsos kapcsolót.

A rácslap igény szerint kombinálható tömör-, ablakos-, illetve perforált felületű sávredőny elemekkel. Fix, nem mozgatható kivitelben is forgalmazzuk, például ablakok, vagy felülvilágítók védelmére.

Felhasználási területek:
  • nagy méretű terek biztonságos védelme,
  • külső és belső terek elválasztása és védelme,
  • üzemépületek védelme,
  • áruházak, bevásárló központok, piacok, üzletek,
  • családi házak, nyaralók, erkélyek,
  • stb.

Típusválaszték:
  • 60/97-CS,
  • 100/99-14-CS,
  • 120/96 CS.

Rendelésre készül

0 Ft

 
Az oldal sütiket (cookies) használ, melyek célja, hogy jobban ki tudjuk szolgálni a weboldalunkra látogatókat. Tudjon meg többet...