<style type="text/css">.animate_when_almost_visible{opacity:1;}</style> Ugrás a főoldalra

Feliratos acél biztonsági sávredőny

A feliratos acél biztonsági sávredőny alapvető feladata a magasfokú biztonság megteremtése a beláthatóság és a fényáteresztés megtartásával. Szerkezeti kialakítását és anyagát tekintve minden elemével ezen feladatokat hivatott ellátni. A redőnypalást nagyszilárdságú horganyzott acéllemezekből készül, de igény szerint rendelhető alumínium, rozsdamentes- és saválló acél kivitelben is. Anyagvastagsága 0,8mm és 1,2 mm között választható.

A tömör sávredőnyök továbbfejlesztett változata. Felhasználási mérete típustól függően 10-15 méteres szélesség és 5-6 méteres magasság.

Ezen típusú sávredőny lamellái, egyedi és esztétikus megoldásokat tesz lehetővé. A redőnykapu méreteitől függően lehetőség van arra, hogy a biztonsági sávredőny palástján szerepeltethessünk céglogókat, feliratokat és egyedi mintázatokat. Így a biztonsági redőnyapu lamelláinak egyedi kialakításával, olyan terméket szolgáltatunk, amellyel a biztonságos lezárás megvalósítható, valamint az esztétikai megjelenés játszi könnyedséggel igazítható egy cég arculatához, vagy egyéb kreatív ötletek megvalósításához.

Működtetését tekintve a sávredőny a súlyától és méretétől függően lehet kézi, vagy motoros. Gépi mozgatás esetén lehet full-automata, amikor is a nyitó, vagy a záró parancsra magától, egyéb beavatkozás nélkül végrehajtja a nyitási, vagy zárási ciklust. Továbbá lehet úgy nevezett „Totman” üzemmódú, amely esetében a sávredőny csak akkor megy fel, vagy le irányba, ha egy kezelőszemély a kulcsos kapcsolót elfordítva-, vagy egy billenő kapcsolót lenyomva tart. („Amikor és ameddig nyomom, addig megy” üzemeltetési rendszer)

A feliratosacél biztonsági acél sávredőny kinézete alapesetben horganyzott acélnak megfelelő megjelenést biztosít, de készülhet rozsdamentes és RAL színskála szerint porfestett színekben gyártva is. Az egyedi színeknek köszönhetően a biztonság és a kényelem mellett hangulatos lezáráshoz jutunk, külső-belső tereknél egyaránt.

Legnagyobb ajánlott méretek 10-15 méteres szélesség és 5-6 méteres magasság. Bizonyos esetekben van lehetőség ezen méretektől eltérő sávredőny gyártására, de az már egyedi méretezési kalkulációt és gyártást igényel.

A feliratos acél biztonsági sávredőnytípus, kombinálható tömör és perforált kialakítású lamella egységekkel is, így tetszés szerinti redőnyfelület alakítható ki.

Felhasználási területek:
  • áruházak, bevásárló központok, piacok, üzletek,
  • családi házak, nyaralók, erkélyek,
  • stb.

Típusválaszték:

  • 100/93-PS IND.

Rendelésre készül

0 Ft

Kategória:
 
Az oldal sütiket (cookies) használ, melyek célja, hogy jobban ki tudjuk szolgálni a weboldalunkra látogatókat. Tudjon meg többet...