<style type="text/css">.animate_when_almost_visible{opacity:1;}</style> Ugrás a főoldalra

Ablakos felületű acél biztonsági sávredőny

Amennyiben a biztonságirácsot, redőnyrácsot szeretné kiváltani, akkor az ablakos felületű acél biztonsági sávredőny a legjobb megoldás. A rácsszerkezetek kis felületű kapcsolódási pontjait kiküszöbölve, az ablakos redőnykapu teljes hosszában kapcsolódó elemei, a fokozott igénybevételű helyszíneken is megállja a helyét.

A tömör sávredőnyök továbbfejlesztett változata. Felhasználási mérete 9 méteres maximális szerkezeti szélesség.

Alapvető feladata a magasfokú biztonság megteremtése, valamint az átszellőztetés és beláthatóság biztosítása. Mindezen tulajdonságait fokozott igénybevétel mellett garantálja. Így üzletek, csarnokok, bevásárlóközpontok védelmére kiválóan alkalmas. A redőnypalást nagyszilárdságú horganyzott acéllemezekből készül, de igény szerint rendelhető alumínium, rozsdamentes- és saválló acél kivitelben is. Anyagvastagsága 0,8mm és 1,2 mm között választható.

Nagyban hasonlít a hagyományos redőnyökre. Felépítését nézve a biztonsági sávredőny minden szempontból masszívabb, valamint kifejezetten a nem várt behatolások kivédésére lett kifejlesztve.

Működtetését tekintve a az ablakos sávredőny a súlyától és méretétől függően lehet kézi, vagy motoros. Gépi mozgatás esetén lehet full-automata, amikor is a nyitó, vagy a záró parancsra magától, egyéb beavatkozás nélkül végrehajtja a nyitási, vagy zárási ciklust. Továbbá lehet úgy nevezett „Totman” üzemmódú, amely esetében a sávredőnycsak akkor megy fel, vagy le irányba, ha egy kezelőszemély a kulcsos kapcsolót elfordítva-, vagy egy billenő kapcsolót lenyomva tart. („Amikor és ameddig nyomom, addig megy” üzemeltetési rendszer)

Igény szerint a redőnykapu szerkezeti elemeit a RAL színskála szerinti színre porszóratjuk, így a külső megjelenésnek csak a képzelet szab határt.

Az ablakos acél sávredőny kinézete alapesetben horganyzott acélnak megfelelő megjelenést biztosít, de készülhet RAL színskála szerint porfestett színekben gyártva, így hangulatos lezáráshoz jutunk külső-belső tereknél egyaránt.

Az ablakos acél biztonsági sávredőny, kombinálható tömör és perforált kialakítású lamella egységekkel is, így tetszés szerinti redőnyfelület alakítható ki.

Felhasználási területek:
áruházak, bevásárló központok, piacok, üzletek,
családi házak, nyaralók, erkélyek,
belső terek elválasztása és védelme,
garázslejáró lezárása, átszellőzést igénylő helyek,
üzemépület, gazdasági bejárat védelme,
stb.

Típusválaszték:
100/96-AS,
75/96-AS.

Rendelésre készül

0 Ft

 
Az oldal sütiket (cookies) használ, melyek célja, hogy jobban ki tudjuk szolgálni a weboldalunkra látogatókat. Tudjon meg többet...