<style type="text/css">.animate_when_almost_visible{opacity:1;}</style> Ugrás a főoldalra

GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések
 
Regisztrálnom kell az ajánlatkéréshez?
 
Igen. A www.szepvasak.hu weboldalon csak regisztrált ügyfelek kérhetnek ajánlatot. Regisztrációkor csak az email cím valódiságát ellenőrizzük. (E-mail megerősítő automatikus e-mail küldésével). Ajánlatkérését azonban személyes adatai megadása nélkül nem adhatja le. Adatait minden esetben bizalmasan, az Adatvédelmi Törvény előírásainak megfelelően kezeljük.
 
Az árak Bruttó ÁFÁ-val növelt árak?
 
Igen. A www.szepvasak.hu weboldalon minden feltüntetett ár Bruttó ÁFÁ-val növelt fogyasztói ár.
 
 
A látható képekkel teljesen megegyezik a vásárolható termékkel?

A termékképeket a legnagyobb odafigyeléssel és pontossággal jelenítjük meg weboldalunkon, azonban a tévedés jogát fenntarjuk. Egyes termékek képi megjelenítése CSAK ILLUSZTRÁCIÓ, amelyre a Vásárlók figyelmét minden egyes estben felhívjuk, azonban a tévedés jogát itt is fenntarjuk.
 
 
Fizetnem kell a szállításért?
 
Igen. Vásárlás esetén az ország egész területére a kiszállítást végző kollégáink a terméket lakásába, az Ön által megjelölt helyiségbe viszik. Ön csak rendel, és terméke néhány napon belül otthonában lesz. A szállítási költség kiszámítása a választott termékek függvényében történik.
Személyes átvétel esetén a termékek Budapesten előre egyeztetett helyen és időpontban vehetők át szállítási díj nélkül.
 
Mit tegyek, ha nem találok egy terméket a weboldalon?

Keressen minket elérhetőségeink bármelyikén, és kollégáink tájékoztatják, hogy megvásárolható-e nálunk a termék, beszerezhető-e és várhatóan mennyi időt vesz ez igénybe.
 
Adnak a termékekhez garanciát?

Természetesen, áruházunkban minden termékre gyártó által biztosított magyarországi garancia érvényes, amelyek időtartama gyártónként és terméktípusonként változó, de minimálisan 1 év.
 
Ha nem tetszik a kiszállított termék, mit tegyek?

A kiszállítástól számított 8 munkanapon belül élhet az elállás jogával, amennyiben a terméket sértetlenül, és eredeti gyári csomagolásban visszajuttatja hozzánk. Ez esetben Önt terheli a visszaszállítás költsége, mi természetesen ezután visszafizetjük a termék vételárát. Amennyiben velünk kívánja visszaszállíttatni, további egyeztetést igényel.

Az oldal sütiket (cookies) használ, melyek célja, hogy jobban ki tudjuk szolgálni a weboldalunkra látogatókat. Tudjon meg többet...